Tips på research inför en hårtransplantation!

Är jag en bra kandidat? Kan mitt givarområde leverera önskat antal transplantat - på kort och lång sikt? Hur gammal är jag? Hur ser håravfallet ut i släkten? Tar jag hårmedicin för att bromsa håravfallet? Många frågor kan du svara på själv medan givarområdets densitet och kvalité är klurigare. För att ta reda på det krävs det konsultation.

Många kliniker tittar snabbt på givarområdet eller drar handen genom håret på den potentilla patienten och nöjer sig med det. De har mycket lätt att bygga ett förtroende. Det finns en psykologisk aspekt här. Kandidaten har ofta år av hårångest i bagaget. Att få prata med någon som förstår och dessutom vill hjälpa till att lösa problemet är såklart toppen.

Redan på väg från konsultation känns livet lättare. Vad trevliga de var! Jag fick verkligen förtroende för dem! Tillåt mig vara cynisk men vem skulle inte vara trevlig och tillmötesgående då motparten är beredd att betala 80.000 kr eller mer? De har hyra på flashig lokal samt personal på lönelistan. Pengarna ska in men patientens välmående kommer i andra hand.

En hårtransplantation hos BHR handlar inte om att bygga luftslott, rycka pengarna från patienten och ge ett resultat som inte motsvarar uppskruvade förväntningar. Vi har överlägsen teknisk kompetens och är ärliga med vad vi kan åstadkomma utifrån de förutsättningar du har. Vi planerar långsiktigt. Håravfall är progressivt och 1 operation följs ofta av 1-2 till under en livstid. Hos oss kan känna dig trygg med att resultatet har god densitet, rätt växtriktning och att givarområdet hanterats varsamt utan överutvinning vilket möjliggör en kort frisyr och eventuella nya operationer i framtiden.

Hur kan du optimera ditt resultat? För det första tänk utanför ditt lands gränser. Att låta sig missledas av att de skandinaviska länderna är framgångsrika på många områden är förödande. Rätt utförd förändrar en HT livet till det bättre medan en dålig utförd HT ger patienten ökad hårångest och livslångt lidande.

Belgien ligger nära. Det tar 2 timmar att resa til Bryssel. Det är kortare tid än du tillbringat på många resor inom landet. Vi har rekord i fallstudier som visar våra naturliga resultat på patienter med olika hårtyper och olika långt gånget håravfall - både på internationella och lokala forum. Vi är transparenta och tvekar inte att dela med oss av vårt kunnande. Såväl till patienter som läkare. 

Vi är BHR och vi ger dig ett resultat du kan vara stolt över.